Katona Eszter, a babyberry alapítója és a Cápák Között c. műsorból ismert Nyári Fruzsina közös üzletet nyitott Újlipótvárosban (2024)

Facebook-fInstagram

Menü

etcetera.hu > Cikkek > Ismerd meg > Katona Eszter, a babyberry alapítója és a Cápák Között c. műsorból ismert Nyári Fruzsina közös üzletet nyitott Újlipótvárosban

  • március 2, 2022
  • Bouvet Petra

Katona Eszter, a babyberry alapítója és a Cápák Között c. műsorból ismert Nyári Fruzsina közös üzletet nyitott Újlipótvárosban (46)

Két hazai vállalkozás bebizonyította, hogy rivalizálás helyett sokkal célravezetőbb egymást támogatni és segíteni. Katona Eszter, a babyberry alapítója és a Cápák Között c. műsorból ismert Nyári Fruzsina összefogtak és közös üzletet nyitottak Újlipótvárosban. Itt azonban még nem állnak meg: céljuk a helyi kisgyerekes családok aktivizálása fenntartható programjaikon keresztül.

Katona Eszter és Nyári Fruzsina évek óta aktív figyelemmel és kölcsönös tisztelettel kísérte a másik vállalkozásának alakulását, hiszen ugyanazt a célcsoportot szólítják meg termékeikkel, szolgáltatásaikkal: mégpedig a kisgyerekes szülőket. A babyberry elsősorban webshopján keresztül értékesíti harmonikus gyerekszoba dekorációit, azonban egy lakás showroomban személyesen is megismerhetőek voltak a termékei. Amikor Fruzsina átköltöztette a dinamikusan növekedő Flora MiniWash-t Pannónia utcai üzletéből a szomszédos utcába, akkor Eszterre gondolt, akivel szívesen megosztaná az így felszabadult üzletrészt a Flora ReBaby Store mellett.

Katona Eszter, a babyberry alapítója és a Cápák Között c. műsorból ismert Nyári Fruzsina közös üzletet nyitott Újlipótvárosban (47)

Eszter azonnal érezte, hogy egymást támogatva új lendületet kaphatnak vállalkozásaik és még több lehetőség nyílik meg mindkettőjük előtt, ezért hamar csomagolni kezdett, a követők pedig az Instagramon betekintést kaphattak az eleinte még titokzatos átköltözés részleteibe.

A közös üzlet március elsején hivatalosan is megnyitott, ahol egész héten kedvezményekkel, nyereményekkel és ünnepi hangulatban várják az érdeklődőket. Jelenleg a helyiség utcafronti részében a babyberry stílusos gyerekszoba dekorációi sorakoznak, az üzlet másik felében pedig a ReBaby Store gondosan átvizsgált és kitisztított, használt babakocsijai várják a szülőket.

Mivel mindkét vállalkozás számára nagyon fontos a fenntartható és környezettudatos értékrend, valamint az aktív közösség kialakítása, ezért Fruzsinak és Eszternek rengeteg ötlete van még, amiket az együttműködésük keretében szeretnének megvalósítani. Hamarosan közös piknikre várnak mindenkit az egyik közeli parkba, de terveik között szerepel a helyi gyerekbarát vállalkozások összefogása is.

Katona Eszter, a babyberry alapítója és a Cápák Között c. műsorból ismert Nyári Fruzsina közös üzletet nyitott Újlipótvárosban (48)

A babyberry-ről:

A babyberry márka 2015 januárjában indult útjára – hosszú, 9 hónapos tervezés és előkészítés után. Ekkor még csak saját tervezésű és készítésű termékek voltak elérhetőek, de a kínálat hamarosan tovább bővült és mostanra már több hazai tervező és néhány világmárka, hazánkban kizárólag a babyberry-nél megtalálható termékek is megjelentek. Az elmúlt évek alatt a babyberry bababolt a kisgyermekeknek készülő egyedi dizájnertermékek, berendezési tárgyak és kiegészítők piacának egyik legkülönlegesebb magyarországi szereplőjévé vált.

“Az otthon a gyerekek számára egyet jelent a stabilitással, a biztonsággal. Ez az a hely, ahol kiismerik magukat, ahol a megszokott játékok, bútorok és kedvenc kiegészítőik várják őket. Ennek megteremtése pedig kizárólag rajtunk múlik. Az életterünk befolyásolja a közérzetünket, én pedig hiszek abban, hogy egy letisztult, harmonikus otthonban kellemesebben érzik magukat a gyerekek, mint egy túlzsúfolt, tárgyakkal teletömött, vibráló lakásban, ahol talán nehezebb kikapcsolni, megpihenni. Ezért javaslom mindenkinek, inkább kevesebb tárggyal vegyük körül magunkat, azokat ellenben válasszuk ki gondosan: legyenek jó minőségű, hosszútávon használható darabok, amelyek harmóniában állnak egymással, hogy az otthonunk a szeretet és melegség mellett nyugalmat is sugározzon.” – vallja Katona Eszter, a babyberry megalapítója, aki az üzlet és a termékkínálat gondos kialakításakor is ezeket az elveket tartja mindig szem előtt.

Nyári Fruzsina kétgyermekes anyuka és több családi márka alapítója.

“Gyermekeim születése után bennem is feléledt az ösztön, hogy mindent megadjak nekik és biztonságban tudjam őket, mindezt azonban pénztárcakímélően és bolygóbarát módon szerettem volna megvalósítani. 2014-ben indítottam el vállalkozásaimat, amik mind a gyermekes családok támogatására jöttek létre. Vállalkozásaim során is a bolygóbarát szemléletet követem, ez áll minden márkám mögött.”

Fruzsi vállalkozásai közé tartozik a Babagúz, a prémium babakocsik- és a családi utazásokat megkönnyítő eszközök kölcsönzője és a Flora MiniWash, ami mózesek, autósülések, babakocsik és azok kiegészítőinek rendszeres tisztításával és ápolásával ad hosszú életet azoknak, hogy minél több családot kiszolgálhassanak. Mivel több ezer babakocsi fordult már meg a kezeik között, nagy tapasztalattal rendelkeznek, számtalan típust és márkát ismernek.

A Flora Miniwash-ból született meg a Flora Rebaby Store, a minőségi babakellékek környezetbarát piactere. Ezen a platformon keresztül a prémium minőségű, ellenőrzött, ragyogóan tiszta termékek könnyen és biztonságosan gazdát cserélhetnek.

A Pannónia utcai közös showroomban a babyberry és a Flora Rebaby Store termékei személyesen is megtekinthetőek és megvásárolhatóak nyitvatartási időben.

Katona Eszter, a babyberry alapítója és a Cápák Között c. műsorból ismert Nyári Fruzsina közös üzletet nyitott Újlipótvárosban (49)

Elérhetőségeink:

babyberry

Katona Eszter

eszter@babyberry.hu

https://www.babyberry.hu/

Flora ReBaby Store

Nyári Fruzsina

hello@floraminiwash.com

https://rebabystore.com

Katona Eszter, a babyberry alapítója és a Cápák Között c. műsorból ismert Nyári Fruzsina közös üzletet nyitott Újlipótvárosban (50)

További cikkek

Józan paraszti ész? Olyan egyszerűen el lehetne oszlatni az Imane Khelif kapcsán megfogalmazott kételyeket

Az elmúlt napokban nagyon sokan nyilatkoztak Imane Khelif algériai ökölvívó kapcsán. Megszólalt a papa, a mama, az érintette Imane Khelif, az algériai államvezetés és a

Csillagjegyed tudja, milyen alkoholt iszol

Nézzük csak meg, milyen alkohollal tudod meglepni a különböző csillagjegyek szülötteit, azaz milyen ital illik hozzánk a horoszkópunk szerint. KOS – Erős egyéniségek, ráadásul adnak

Programajánló: Kortárs kiállítások, tárlatvezetés, workshopok, előadások a STRAND Fesztiválon

STRAND Fesztivál 2024 augusztus 22. és 24. között Zamárdiban, ahol a koncertek, a cirkusz világa és a Balaton mellett idén is fontos szerep jut a

Könyvajánló – Hűvös Ágnes: Hogyan fussunk gyorsabban, mint a villamos

Azt hiszem, életem minden korszakában vannak, voltak úgynevezett hurcibálós könyveim. Ezek azok a könyvek, amelyekhez bármikor (értsd: mindig) hozzá lehetett nyúlni, amiket le lehetett venni

ElőzőElőzőSorozatajánló: Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban

KövetkezőKészítsünk szőnyeget-takarót PomPom fonalból!Következő

...mindig van tovább

Katona Eszter, a babyberry alapítója és a Cápák Között c. műsorból ismert Nyári Fruzsina közös üzletet nyitott Újlipótvárosban (55)

Facebook-fInstagram

© Minden jog fenntartva

Made with by DiFerenczya

error: A tartalom védett. Ha szépen megkérsz, bármi megbeszélhető.

Katona Eszter, a babyberry alapítója és a Cápák Között c. műsorból ismert Nyári Fruzsina közös üzletet nyitott Újlipótvárosban (2024)

References

Top Articles
Apple Muffin For One
Overnight Blueberry French Toast Casserole - The Salty Marshmallow
Can Banks Take Your Money To Pay Off Debts? StepChange
Terraria Artisan Loaf
Wal-Mart 2516 Directory
Car Parts Open Now
Understanding Filmyzilla - A Comprehensive Guide to Movies
Australian Gold zonbescherming review - Verdraaid Mooi
Puss In Boots: The Last Wish Showtimes Near Fox Berkshire
T-Mobile SW 56th Street & SW 137th Ave | Miami, FL
Oppenheimer Showtimes Near Cinemark Denton
Madden 23 Playbooks Database
'A Cure for Wellness', Explained
Terraria Melee Build Progression Guide & Best Class Loadouts
Craigslist Kittens Pittsburgh
National Weather Denver Co
Bbaexclusive
Pheasant Chicks Tractor Supply
O'reilly's Iron Mountain Michigan
Inspire Brands.csod.com Arby's
Does Publix Have Sephora Gift Cards
Alvin Isd Ixl
Food Lion.com/Jobs
Hours For Autozone Near Me
Hally Vogel
Frostbite Blaster
Merrick Rv Loans
Craigslist Rooms For Rent Rhode Island
Minor-Morris Recent Obituaries
Best 43-inch TVs in 2024: Tested and rated
Craigslist Chicagoland Area
Lux Nails Mcmurray Pa
Banette Gen 3 Learnset
Police in Germany arrest 25 people allegedly planning to overthrow the government
Everstart Maxx Jump Starter 1200 Manual
Balmorhea Fishing Resort & Rv Spaces
Stephen King's The Boogeyman Movie: Release Date, Trailer And Other Things We Know About The Upcoming Adaptation
Tani Ahrefs
Taylor Swift: The Eras Tour Showtimes Near Marcus Pickerington Cinema
Shipstation Commercial Actress
Today's Wordle Mashable
Mycourses Wcc
Charm City Kings 123Movies
Protegrity Restoration Reviews
Zuercher Portal Inmates Kershaw County
Jacksonville Jaguars should be happy they won't see the old Deshaun Watson | Gene Frenette
Payback Bato
Cnas Breadth Requirements
Goldthroat Goldie
Rida Asfahani Leaked Video
Skid B Gon Brake Pads
I Only Have Eyes for You by The Flamingos Lyrics Meaning - A Gaze Into Love's Timeless Power - Song Meanings and Facts
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated:

Views: 5746

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.